Thomas és barátai keresés

2011. március 23., szerda

Duke


Duke a legtapasztaltabb, és a legrégebbi a keskeny nyomtávú mozdonyok között. Élvezi, ha taníthat, és megmutathatja másoknak a dolgokat. Gyakran beszél a régi szép időkről, amikor még szabályoknak, és rendeleteknek engedelmeskedett. "Iskolaigazgató" hozzáállása ellenére, Duke szelíd, és kedves a fiatalabb mozdonyokhoz, de természetesen szerinte az ő irányítása a legmegfelelőbb.

2011. március 18., péntek

Lady


Lady egy nagyon különleges gőzmozdony, aki őrzi a Varázsatos Vasút titkát. A mágikus aranypor használatával képes utazni Sodor különféle pontjai között, és segített Thomas-nak legyőzni Diesel 10-t. Nagyon kedves teremtés, rózsaszín, és arany színű, a gőzmozdonyok egyike sem látott még hozzá hasonlót. Apró termete ellenére nagy bátorság lakozik benne.

2011. március 11., péntek

Bulgy


Bulgy egy emeletes busz, aki Sodor szigetén dolgozik. Alapjáraton nem rossz természet, de sokszor hajlamos hazudni, ha a helyzet úgy hozza. Volt idő, hogy írigykedve nézi a mozdonyokat, de ezzel együtt kedveli is őket. Munkáját becsülettel végzi, és nagyon fontosnak tartja utasai biztonságát, jólétét. Érdekes személyiség ez a Bulgy...