Thomas és barátai keresés

2011. február 28., hétfő

Arthur


Arthur egy nagy tank mozdony, aki imád együtt dolgozni a teherautókkal, és szereti kivenni a részét az áruszállításból. Mindig roppant izgatott, ha Sir Topham Hatt keze alatt dolgozhat, aki híres makulátlan rekordjairól. Arthur mindig igyekszik a maximumot nyújtani a munkában, bár néha hajlamos idegesítővé válni túlbuzgóságával.

2011. február 24., csütörtök

Daisy


Daisy egy dízelmozdony, aki Thomas szárnyvonalán tevékenykedik. Amikor megérkezett Sodor szigetére, elég ideges volt, és csak utasokat akart szállítani, mert úgy gondolta, hogy túl jó ahhoz, hogy tehervagonokat húzzon. Azóta már belátta, hogy az összes munka fontos Sodoron, és mostmár segít amiben csak tud.

2011. február 20., vasárnap

Iron Bert


Iron Bert, egy dízelmozdony, Iron Arry tesvére, aki fémhulladék telepek, és kohó istállók mellett működik. Igazán jószívű, jóindulatú, szeretnivaló, csak kicsit csúnyácska mozdony. Szereti a munkáját, és nagyon jóban van a gőzmozdonyokkal. Megbízható, éppen ezért kedvelt figurája Sodor szigetének.

2011. február 13., vasárnap

Donald


Donald, és testvére, Douglas ikrek. Donald utálja, ha el kell válnia bátyjától, és nagyon szeret megviccelni más mozdonyokat. Tulajdonképpen a tréfa az életük. Habár alapvetően vidám természetűek, mégis hajlamosak összekapni, és utána fél napokat duzzogni. Donald a kilences számú gőzmozdony Sodor szigetén.