Thomas és barátai keresés

2011. január 30., vasárnap

Thomas és a Ravensburger


A Ravensburger megújította licenc-szerződését a Thomas and Friends játékokra vonatkozóan a Hit Entertainment-el. A német cégnél, már több, mint 25 éve foglakoznak Thomas a gőzmozdony játékok készítésével. Az új szerződés eredményeképp, hamarosan vadonatúj kirakókkal, és tárasjátékokkal fog jelentkezni a Ravensburger. Ezek teljesen az új, CGI technológiával készült epizódokon fognak alapulni. Várhatóan a 2011 őszi / téli szezonban fognak a kiskereskedők polcaira kerülni.

2011. január 23., vasárnap

Új Thomas kirakók


2011. őszén vadonatúj kirakókkal örvendezteti meg a Thomas a gőzmozdony rajongóit a Ravensburger. Nemrég újították meg licenc-szerződésüket a Hit Entertainment-el. A legújabb, CGI technológiával készült részeken fog alapulni a dolog, és egészen biztos, hogy hozzák majd az eredeti Ravensburger minőséget.A cég már egyébként több, mint 25 éve foglalkozik Thomassal és barátaival.

2011. január 16., vasárnap

Salty


Salty, a rakparti dízel mozdony egy kicsit durva külsővel, ám annál szebb belsővel rendelkezik. Egy nagyon kemény munkásról van szó, aki nagyon szeretéletéről, és a tengerről mesélni. Alkalmanként a kőbányában, és egyéb területeken is dolgozik, de legjobban a dokkok körül érzi jól magát. Hatalmas szíve van, és nagyon szereti a többi mozdonyt, és járművet.

Rusty


Rusty az egyetlen dízel mozdony a kisvasúton. Ő egy roppant magabiztos, és elkötelezett munkatárs, akinek hatalmas szíve van. Rusty imádja az izgalmakat, és bármikor benne van egy jó kalandban. Ezen kívül nagyon szereti hallatni két-tónusú kürtjét. Népszerű figurának mondható, egy igazi pozitív szereplő.

Rocky


Rocky, Sodor szigetének szelíd óriása. Egy bivalyerős daru, aki azt szeretné, hogy ő legyen mindenki legjobb barátja. Egy nagyon fontos posztot betöltő személyiség a szigeten. Az ő feleadat többek között, hogy a kisiklott vonatokat újra pályára állítsa. Egy jólelkű, barátságos munkagép, akire bármikor számíthatna ía Sodor-on élők.