Thomas és barátai keresés

2010. augusztus 23., hétfő

Jack


Jack a legbarátságosabb homlokrakodó, akit Sodor valaha látott. Jack és csapata végzik az építési projektekkel kapcsolatos munkákat Sodor szigetén. Jack imádja munkáját, és olyan lelkesen végzi azt, hogy az valami hihetetlen. Ha nincs feladat, akkor mindenképpen keres magának. A gőzmozdonyok általában kedvelik, és Jack is szívesen barátkozik velük.

2010. augusztus 22., vasárnap

Hector


Hector egy hatalmas, boldog terszállító vagon, aki mindenkinél több szenet képes szállítani Sodor szigetén. Ellentétben a hozzá hasonló kocsikkal, Hector egyáltalán nem zavaró jelenség, tud viselkedni, és boldog, ha segíthet a gőzmozdonyoknak. Szívesen működik együtt Thomas-ékkal.
Nagyon szeret a Sodor-i vasútnál dolgozni, imádja a Sir Topham Hutt's Railway-t.

2010. augusztus 10., kedd

Flora the Steam Tram


Flora egy gőzvillamos Sodor szigetén, egy rendkívül vidám és büszke jármű. Nagyon boldog, hogy a Sodor-i mozdonyok közelében lehet, és örömmel dolgozik együtt Toby-val. Büszke arra, hogy útakon és pályákon szállíthatja az embereket. Fesztelen magatartásának és mindig jó hangulatot árasztó jellemének köszönhetően kellemes társaság a Sodor-i járművek számára. Rendkívül jó természete van.

2010. augusztus 8., vasárnap

Elizabeth


Elizabeth egy szépen felújított veterán gőz kocsi. Mint minden Sodor-i autó, Elizabeth is úgy véli, hogy az útak jobbak, mint a sínek. Néha mogorva és hirtelen haragú, nem szereti, ha a mozdonyok azt mondják rá, hogy öreg. Nincs túl sok türelme, tehát, ha jelen van jobb, ha pörög a munka. Hibáit leszámítva egy jólelkű járgány.

2010. augusztus 1., vasárnap

Fergus


Fergus egy vontató, akinek fő funkciója az, hogy teherkocsikat húzzon a cementgyárba/ból. Ez a poros munka hagyott neki egy enyhe, de tartós köhögést, ami befolyásolja beszédét. Fergus hisz a szabályokban, konzervatív, és ellenáll a változásoknak. Nem érti, hogy miért kéne jól bevált dolgokon változtatni.