Thomas és barátai keresés

2010. június 28., hétfő

Chinese Dragon


A színes kínai sárkány a fesztiválra érkezett Sodor szigetére. Titokzatos és egzotikus megjelenése elsőre megijeszti a mozdonyokat, de valójában ártalmatlan. A kínai mitológiában egyébként a sárkányok általában jóságos lények, ellentétben az európaival, ahol ellenséges teremtményként jellennek meg.

2010. június 24., csütörtök

Dodge


Dodge és testvére, Splatter Diesel 10 bandájának tagjai. Előszeretettel segíti Diesel 10 tervét, miszerint elpusztítja Sir Topham Hatt vasútját. Örömmel nézi, ha Diesel 10 cselszövéseiből valamelyik megvalósul. Nem egy nagy észlény, de ha cimborái mondanak neki valamit, igyekszik megcsinálni.

2010. június 17., csütörtök

Nelson


Nelson az intelligens, ám sokat szenvedett teherautó, aki tagja a Sodor-i építőipari csoportnak. Ha nagyobb súlyt kell elszállítani, akkor Nelson a megfelelő munkaerő. Soha nem érzi úgy, hogy kihasználják, soha nem panaszkodik. Ha baj van a munkaterületen, akkor ő azonnal ott terem.

2010. június 7., hétfő

Kevin


Kevin egy barátságos és vidám tagja a Sodor Steamworks-nek, ahol Victor-ral javítják a mozdonyokat. Még lehet, hogy kicsit tapasztalatlan, de mindig készen áll, hogy segítő kampót nyújtson. Néha Victor-t is megőrjíti, de ketten együtt teszik igazán hasznossá a csapatot.