Thomas és barátai keresés

2010. május 31., hétfő

Hank


Hank egy nagy és erős gőzmozdony. Lelkes, mint egy pompomlány, erős, mint egy titán és egy kicsit bolond. Nem úgy néz ki, mint a hagyományos Sodor Steam mozdonyok, mert sok harang és síp található rajta. Bár kezdetben elfordult tőle a többi mozdony, de végül rájöttek, hogy hatalmas szíve van.

2010. május 29., szombat

Byron


Byron egy óriás bulldózer, aki szereti, ha a dolgok úgy mennek, ahogy azoknak menniük kell. Képes a rengeteg piszkot egy mozdulattal elkotorni. Nagyon büszke és nem szereti vesztegetni a tehetségét. Úgy érzi, hogy a munkahelyén alábecsülik képességeit. A többi jármű rendkívül irigy rá...legalábbis ő ezt hiszi magáról.

2010. május 17., hétfő

Molly


Molly egy nagy, erős, és fényes sárga gőzmozdony.Büszke erejére, ugyanakkor roppant érzékeny lelkületű. Fontos neki, hogy a többi mozdony jó véleménnyel legyen róla. Minden konfliktus nagyon felkavaró számára, és lehetőleg próbálja kerülni.

Molly egy Cloud Hammilton típusú mozdony.

2010. május 10., hétfő

Diesel 10

Diesel 10 egy renegát diesel mozdony Sodor szigetén,aki brutális erejével és fondorlatos ötleteivel próbálja megzavarni a harmóniát Sir Topham vasútján.

2010. május 3., hétfő

Colin


Colin egy vidám,csatornamenti daru,aki a Wharfnál dolgozik.Bár nem a legnagyobb,és nem is a legerősebb daru,eltökéltségének és ügyességének köszönhetően mindig gyors és hatékony.Büszke magára és mindig,minden helyzetben tudja a helyes emelési sebességet megfelelő terhelés mellett.Jó barátságban van mindenkivel és mindig a jó oldalát nézi a világnak.