Thomas és barátai keresés

2010. március 30., kedd

Duncan


Duncan Mr.Percival kisvasútjánál dolgozik.Jól végzi a dolgát,de ha a hangulat úgy hozza,akkor a "Rock n Roll" uralkodik a síneken.Duncannak hatalmas szíve van,ám kicsit szeszélyes.Alapvetően egy nagyon jó mozdony,de sokszor hajlamos fejjel menni a falnak.

2010. március 23., kedd

Dennis


Dennis egy lusta diesel,aki bármit megtenne azért,hogy kivonja magát a munka alól.Kihasználja a lehetőségeket és mindig van ürügye,hogy elkerülje a tisztességes napi munkát.Ezzel együtt roppant találékony,hiszen bármikor kivágja magát,ha a teendőkről van szó.

2010. március 17., szerda

Patrick


Patrick egy betonkeverő,aki mindent tud,amit tudni lehet a betonról.Egy építési csapat részeként büszke a munkájára és gondoskodik arról,hogy minden project maradéktalanul megvalósuljon.Sokféleképpen megtudja valósítani a feladatokat.Szívesen elmagyarázza hogyan mennek a dolgok...és hogyan lehetne őket jobban megvalósítani.

2010. március 9., kedd

Billy


Billy egy fényes,hangos és pezsgő narancssárga mozdony.Hatalmas életkedv jellemzi,és roppant energikus.Semmi sem túl ijesztő vagy kihívó számára.Tele van lelkesedéssel és ez igazán szimpatikus figurává teszi.

2010. március 7., vasárnap

Buster


Buster egy igazi gőzhenger.Imádja a munkáját,átgurul a dolgokon és egyengeti őket.Egész álló nap dolgozna,ha tehetné.Nem probléma neki a kötelezettségvállalás,hiszen kemény munka élteti.